Палмон Беј Хотел и Спа – Игало

Sale!
палмонбеј

Палмон Беј Хотел и Спа – Игало

€ 120.00€ 230.00 € 110.00€ 220.00

Clear
SKU:N/A
Tag:

www.palmonbayspa.com

 

палмонбеј

 

*Пакет со 2 дена /1 ноќ    – сопствен превоз – 110 еур

*Пакет со 3 дена /2 ноќи  – сопствен превоз – 160 еур

*Пакет со 4 дена /3 ноќи  – сопствен превоз – 185 еур

 

*Пакет со 4 дена /3 ноќи– организиран  превоз – 220 еур

 

 

Новогодишна вечер –  Музичка програма: Маријана Злопаша и Атлас бенд

Во свечената вечера е вклучено: Пијалок за добредојде, свечена вечера и шампањско на полноќ (31.12.2016)

 

Additional Information

Денови

Пакет со 2 дена /1 ноќ – сопствен превоз, Пакет со 3 дена /2 ноќи – сопствен превоз, Пакет со 4 дена /3 ноќи – сопствен превоз, Пакет со 4 дена /3 ноќи– организиран превоз

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating