Хотел Палма -Тиват

Sale!
hotelpalma

Хотел Палма -Тиват

€ 110.00€ 200.00 € 100.00€ 185.00

Clear
SKU:N/A
Tag:

www.hotelpalma.me

 

hotelpalma

 

*Пакет со 2 дена /1 ноќ    – сопствен превоз – 100 еур

*Пакет со 3 дена /2 ноќи  – сопствен превоз – 120 еур

*Пакет со 4 дена /3 ноќи  – сопствен превоз – 150 еур

 

*Пакет со 4 дена /3 ноќи– организиран  превоз – 185 еур

 

Новогодишна вечер –  Музичка програма: Анита Поповиќ и Анкора бенд

Во свечената вечера е вклучено: Пијалок за добредојде, свечена вечера и шампањско на полноќ (31.12.2016)

Additional Information

Денови

Пакет со 2 дена /1 ноќ – сопствен превоз, Пакет со 3 дена /2 ноќи – сопствен превоз, Пакет со 4 дена /3 ноќи – сопствен превоз, Пакет со 4 дена /3 ноќи– организиран превоз

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating